Anul 2020 a fost clar unul dificil pentru cei mai mulţi dintre afacerişti. Anunţurile de vânzări ale afacerilor din diverse domenii au împânzit piaţa. Iar sumele cerute sunt considerabile, relatează Realitatea PLUS.

Pandemia de coronavirus a facut ca afacerile sa nu mai mearga ca in anii trecuti.

Pentru a incerca sa mai recupereze din pagubele suferite, patronii din Constanta au inceput sa isi vanda afacerile. Preturile sunt insa uriase, dar sunt si proprietari care accepta tot felul de schimburi, cu apartamente sau diverse autoturisme. 

Anunturile de vanzari cel mai des intalnite sunt cele ale restaurantelor si teraselor. Sumele sunt cuprinse intre 40.000 de euro si 300.000 de euro sau chiar mai mult. De exemplu, o terasa din Costinesti este scoasa la vanzare in aceasta perioada la pretul de 320.000 de euro. 

Nici managerii saloanelor de infrumusetare nu au scapat de falimentul cauza de pandemie. Asa se face ca proprietarul unei astfel de afaceri isi vinde salonul utilat cu 12.000 de euro. 

Nici magazinele de la colturile strazilor nu au mers foarte bine in acest an. Un proprietar si-l vinde cu aproximativ 60.000 de euro.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentOMS și UE donează echipamente în valoare de 1.000.000 de euro spitalelor din Republica Moldova
Articolul următorFactura uriașă a retrocedărilor blocate la nesfârșit. România a fost obligată, în 2020, să achite despăgubiri mai mari decât în ultimii zece ani la un loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau