Walmart vinde Bitcoin pentru doar 1 dolar și face educație financiară

Gigantul de retail Walmart a început să vândă Bitcoin la prețul de doar un dolar, deși prin intermediul unui desert și nu criptomoneda propriu-zisă, cea cu care am devenit atât de obișnuiți.

Într-adevăr, datorită Frankfort Candy & Chocolate, un producător de bomboane din Philadelphia, denumirea de Bitcoin a început să pătrundă în magazinele Walmart din America.

Conform cryptocoinspy.com o un fotograf a publicat o poză în care se poate lesne vedea o zonă cu produse promoționale din care fac parte cu cel puțin nouă cutii de monede de ciocolată cu lapte Bitcoin.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, Walmart vinde produsul de cofetărie Bitcoin pentru 1 dolar. Membrii comunității au avut o zi de campanie cu sloganul „prețuri reduse în fiecare zi” care însoțește dispunerea ciocolatelor Bitcoin.

Fotografie Bitcoin în Walmart, sursa: cryptocoinspy.com

Mulți au aprobat perspectiva, comentând că Walmart „a adoptat un slogan corect”, o ironie la reamintirea faptului că valoarea unui Bitcoin în raport cu dolarul american este extremde scăzută astăzi prin comparație cu cea consemnată în luna decembrie a anului trecut.

Graficul zilnic al Bitcoin în raport cu dolarul, sursa: MetaTrader webtrader 

Investiția minimă, doar 6 Bitcoin

Potrivit descrierii de produs de pe site-ul Walmart, produsul din ciocolată cu lapte – numit „Moneda modernă în ciocolată!” – este disponibil într-o pungă ce conține 6 astfel de monede.

Walmart face educație financiară

Pentru Walmart – care a experimentat în mod activ tehnologia de tip blockchain în diverse aplicații – rămâne de văzut cât de dispuși vor fi consumatorii să cumpere Bitcoin de ciocolată.

Însă, cu siguranță că aceste monede Bitcoin create de Frankfort Candy & Chocolate vor contribui la creșterea gradului de conștientizare publica a criptomonedei Bitcoin, sporind astfel șansa ca mai multor oameni să li se trezească interesul față de această zonă a economisirii și/sau investirii.

Articolul precedentReducere de capital social la Fondul Proprietatea
Articolul următorPiețele emergente sunt sub presiunea temerii investitorilor de contagiune

Comments are closed.