Cardurile de alimente pentru persoanele defavorizate ar putea fi alimentate pentru toți beneficiarii pe 19 decembrie, potrivit ministrului Investiţiilor și Proiectelor Europene – Marcel Boloș.

„Cei 250 de lei pentru cardurile de alimente… În perioada 19-23 decembrie am promis și ne ținem de promisiune. Eu sper să facem o surpriză plăcută și anume pe 19 decembrie să intre toți banii pentru cei aproximativ 2,4 milioane de beneficiari. Dacă reușim acest lucru, vom anunța la momentul potrivit”, a declarat Marcel Boloș.

„Guvernul a luat două decizii extrem de importante pentru persoanele și familiile aflate în vulnerabilitate. Referitor la cardul pentru alimente, s-a prelungit pentru întreg anul 2023 valabilitatea acestui card și acordarea lui pe întreg anul 2023, adică 250 de lei o dată la două luni.

Plafonul de venit până la care se acordă această compensare a creșterii prețului la alimente a fost crescut de la 1500 de lei la 1700 de lei.

De asemenea, guvernul a aprobat măsurile necesare pentru ca tranșa a patra de acordare a cardului de alimente să aibă loc în perioada 19 – 23 decembrie. Așadar, numărul de beneficiari de cardul pentru alimente este de 2,4 milioane de beneficiari, iar costul unei tranșe este de 600 de milioane de lei”, a spus Marcel Boloș, joi.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaiffeisen Bank anunță probleme cu unele plăți. Pe rețelele sociale circulă informații privind întârzieri de salarii
Articolul următorIRCC explodează de la 1 ianuarie, 450.000 de români afectați. Adevărata avalanșă a scumpirii creditelor abia începe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau