Violeta Alexandru este al treilea ministru din Cabinetul Orban care s-a infectat cu noul coronavirus în ultimele trei săptămâni, după Virgil Popescu – Economie, Lucian Bode – Transporturi.

Ministrul liberal a anunțat că a primit rezultatul pozitiv COVID-19 și intră în autoizolare. O parte din „urgențe” vor fi preluate de echipa din conducerea ministerului.

Violeta Alexandru are o formă mai ușoară a bolii, potrivit mesajului transmis joi pe rețeaua de socializare.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului. 

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.

Voi urma tratamentul indicat”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook, potrivit realitatea.net

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentMarii comercianți din Franța susțin ideea amânări campaniei Black Friday
Articolul următorVIDEO|Klaus Iohannis: Economia și-a revenit. Cercetarea nu a beneficiat nici pe departe de atenția și finanțarea cuvenite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau