Veste proastă pentru pensionari. În luna iunie vor primi banii întârziere

Veste proastă pentru pensionarii care primesc banii în mână, nu pe card. În luna iunie, plata drepturilor cuvenite va întârzia, ca urmare a unei decizii a guvernului. 

Ca urmare a deciziei Guvernului ca ziua de vineri, 2 iunie, să fie liberă, pentru a crea „punte” între liberele legale de joi, 1 iunie și cele de Rusalii, 3-4 iunie, bugetarii vor avea 5 zile libere.

Asta înseamnă că nici angajații Poștei Române nu vor lucra în această perioadă, așa că vor pleca pe teren cu pensiile abia de miercuri, 5 iunie.

În mod normal, achitarea pensiilor de stat prin intermediul Poștei, adică cele care se achită în număr, are loc în intervalul 1 – 15 al lunii.

Pensionarii care primesc banii în cont curent sau pe card nu vor avea probleme, drepturile acestora fiind virate în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni.

Articolul precedentCine caută joburi în România: Cel puțin 500 de mii de români sunt ȘOMERI – Ce vor cei care lucrează part-time – Date INS
Articolul următorIeftiniri masive ale carburanţilor. Motorina, mai ieftină decât benzina pentru prima dată în ultimii ani