Veste proastă pentru pensionarii care primesc banii în mână, nu pe card. În luna iunie, plata drepturilor cuvenite va întârzia, ca urmare a unei decizii a guvernului. 

Ca urmare a deciziei Guvernului ca ziua de vineri, 2 iunie, să fie liberă, pentru a crea „punte” între liberele legale de joi, 1 iunie și cele de Rusalii, 3-4 iunie, bugetarii vor avea 5 zile libere.

Asta înseamnă că nici angajații Poștei Române nu vor lucra în această perioadă, așa că vor pleca pe teren cu pensiile abia de miercuri, 5 iunie.

În mod normal, achitarea pensiilor de stat prin intermediul Poștei, adică cele care se achită în număr, are loc în intervalul 1 – 15 al lunii.

Pensionarii care primesc banii în cont curent sau pe card nu vor avea probleme, drepturile acestora fiind virate în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni.

Articolul precedentCine caută joburi în România: Cel puțin 500 de mii de români sunt ȘOMERI – Ce vor cei care lucrează part-time – Date INS
Articolul următorIeftiniri masive ale carburanţilor. Motorina, mai ieftină decât benzina pentru prima dată în ultimii ani