Senatorul liberal Florin Cîțu spune că va cere audierea președintei ANAF în comisia de buget-finanțe din Senat în legătură cu planul de încasări al ANAF și execuția până în acest moment.

 

 

Florin Cîțu prezintă un document intern al ANAF din care se înțelege că în lunile martie și aprilie nu s-a realizat planul de încasări al Fiscului, iar acum șefa ANAF cere explicații direcțiilor județene.

Șeful comisiei de buget-finanțe din Senat avertizează că guvernarea PSD-ALDE va pune taxe și accize noi, controale de la ANAF.

„BOMBA! ANAF confirma ce am zis mereu – veniturile bugetare au fost UMFLATE! Disperare mare la ANAF, NU SUNT BANI! In lunile martie si aprilie, doua luni, NU s-a realizat planul de incasari iar sefa ANAF cere explicatii!

Acum intelegeti de ce se duc 5 ani in urma sa va taxeze din nou? Ati inteles cat de ticalosi sunt? Si nu se opresc aici. Pentru ca este campanie electorala au dat ordin sa se restituie cat mai repede TAXA auto. Nu au bani, dar da bine in campanie sa arati ca vrei sa faci asta. Cine ii mai crede?

Ce urmeaza? Taxe noi, accize noi, controale de la ANAF, recalcularea pentru fiecare cetean si companie a impozitelor si contributiilor ce trebuiau platite in ultimii 7 ani.

Voi cerea audierea presedintei ANAF in comisia de buget finante din Senat in legatura planul ANAF si executia pana in acest moment”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentUber Eats va avea concurență serioasă din partea Amazon
Articolul următorCând vor ajunge românii la credite ieftine, comparabile cu cele din Vest