Primarul general al Capitalei – Nicușor Dan a vorbit, miercuri seara, în emisiunea CONTROVERSAT, la Realitatea PLUS, despre traficul din București, care este foarte agomerat în ultimii ani.

„Trebuie să dezvoltăm transportul public și să-l convingem pe bucureștean că e mai bine să folosești transportul public. Suntem în desfășurare cu procedura de achiziționare tramvaie. Avem licitație în curs pentru 100 de autobuze din bani europeni și 120 de troleibuze.

Sunt probleme cu șinele de tramvai. 52 de km trebuie reabilitați. Avem studiile pe care trebuie să le facă autoritatea pentru a putea începe lucrările de refacere. Așteptăm deschiderea PNRR pentru că asta costă. Avem în achiziție noi linii de tramvai. Avem studiu de fezabilitate pentru 30 km.

Metroul de suprafață. Până la sfârșitul aceestui mandat vom avea linia care circulă în Pipera.

Azi s-a pus în sistemul de achiziții publice studiul de fezabilitate pentru prima din cele 10 radiale care să unească Bucureștiul cu linia de centură”, a spus Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan, despre APA CALDĂ: Războiul a dereglat totul

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRomânii, disperați de creșterea ROBOR. Câți au cerut să treacă la IRCC, date EXCLUSIVE
Articolul următorMarius Budăi, noi detalii despre ajutorul financiar de 700 de lei – Când ajung banii la toți beneficiarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau