Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că se va întâlni cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) pentru a discuta despre Ordonanţa de Urgenţă 114.

„O să am şi eu o discuţie săptămâna aceasta cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor pentru că pe Ministerul de Finanţe aceasta este zona de care ne ocupăm noi, nu de energie, nu de comunicaţii. Sunt sectoare care aparţin altor colegi miniştri şi care au discuţii cu cei care reprezintă domeniul respectiv”, a spus Teodorovici, la „Ora Guvernului”, la dezbaterea politică privind efectele ordonanţei 114.

Teodorovici a precizat că dacă se găsesc soluţii pe segmentul bancar, se vor aduce modificări OUG 114, pentru ca „lumea să înţeleagă care este forma finală”.

În plus, şeful de la Finanţe a spus că Ordonanţa 114 ar putea fi dezbătută direct în Camera Deputaţilor, deoarece s-au depus foarte multe amendamente, iar senatorii din Comisia de buget-finanţe s-ar putea să nu aibă timp să le discute.

„Sunt foarte mult amendamente, am înţeles. Nu cred că au timpul necesar colegii mei de la Comisia de buget-finanţe, din care şi eu fac parte, să discute toate amendamentele depuse. Aşa că cel mai bine ar fi pentru a se dezbate, cum se doreşte foarte mult – şi e normal să fie aşa – în Camera Deputaţilor”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”, la dezbaterea politică despre efectele Ordonanţei de urgenţă 114/2018.

Articolul precedentANRE îngheață tarifele pentru populație, chiar dacă vor crește costurile de distribuție
Articolul următorPreşedintele BVB: preţuim cel mai mult educaţia financiară când nu o avem