Compania TAROM a fost obligată de Curtea de Conturi să recupereze bani de la actualul director general, Mădălina Mezei. Situația s-a rezolvat prin angajamentul de plată al actualului șef al companiei și nu s-a mai ajuns în instanță.

 

TAROM a făcut vineri, 28 iunie, precizări cu privire la un așa-numit litigiu între companie și actualul directo general, precizând că nu s-a ajuns în instanță, ci s-a rezolvat printr-un angajament de plată.

Potrivit companiei aeriene, Curtea de Conturi a României a dispus Companiei TAROM să recupereze sume de bani de la unii salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă.

„Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit.

În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens”, precizează oficialii companiei.

„Pentru o bună şi corectă informare a opiniei publice, din cauza informaţiilor apărute în spaţiul public astăzi, 28 iunie 2019, şi de asemenea pentru a elimina orice suspiciune şi a avea o imagine reală asupra acestui aspect, Compania TAROM precizează următoarele:

Urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curţii de Conturi au dispus Companiei TAROM măsuri de remediere a unor situaţii constatate, printre care şi recuperarea unor sume de bani de la salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit.

În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens.

Compania TAROM este deschisă oricărui dialog, bazat pe o informare corectă, a tuturor celor interesaţi şi vă stă la dispoziţie ori de câte ori este necesar pentru informaţii suplimentare.

Reiterăm totodată faptul că o comunicare bazată pe transparenţă şi onestitate este o prioritate pentru Compania TAROM”, se spune în comunicatul companeiei aeriene.

Articolul precedentPSD îl susține pe Isărescu pentru încă un mandat
Articolul următorGazele, mai scumpe din cauza celei mai contestate OUG. „Suntem la mila Rusiei”