PSD îl susține pe Isărescu pentru încă un mandat

  Comitetul Executiv al PSD a decis să îl susțină pe Mugur Isărescu pentru încă un mandat în fruntea BNR. O decizie cel puțin ciudată, pentru că până acum mai mulți lideri ai social-democraților au tot declarat că nu sprijină menținerea actualului guvernator pentru încă un mandat.

  Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat o decizie de principiu pentru susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Decizia a fost confirmată la finalul şedinţei CExN de Niculae Bădălău.

  Zilele trecute, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, după o discuţie cu Viorica Dăncilă, că ALDE îl susţine pe Mugur Isărescu. Anunţul a stârnit un scandal în rândul parlamentarilor PSD, mai mulţi lideri, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Şerban Nicolae, anunând că nu îl vor vota pe Isărescu.

  În cadrul şedinţei CExN al PSD, Şerban Nicolae a afirmat că nu îl va vota pe Isărescu, însă nu a reiterat ameninţările cu demisia. Viorica Dăncilă a invocat nevoie de consens, după ce s-a spus că PSD vrea doar să-şi impună oamenii, iar Mugur Isărescu este un candidat susţinut de toate partidele.

  Articolul precedentLeul pierde teren în fața principalelor valute
  Articolul următorTAROM, obligată de Curtea de Conturi să recupereze bani de la actualul director general