Premierul Viorica Dăncilă l-ar fi demis pe Remus Borza la câteva zile după numirea acestuia în funcția de consilier onorific, anunță Realitatea TV. 

 

 

Remus Borza, consilierul onorific al premierului, a fost demis de Viorica Dăncilă la doar o săptămână după numire, anunță surse citate de Realitatea TV.

Decizia premierului vine după declarațiile lui Borza făcute la un post TV în care consilierul propunea modificarea ordonanței 114 și reducerea numărului de bugetari.

Potrivit surselor, mai mulți oameni din PSD s-au declarat nemulțumiți de declarațiile lui Remus Borza.

Remus Borza, numit recent consilier economic al premierului, a declarat la un post de televiziune că va propune o ordonanță care să modifice din nou ordonanța 114 a lăcomiei.

Mai mulți lideri PSD și-au exprimat nemulțumirea, luni, după ce Remus Borza, proaspăt numit în funcția de consiler al premierului Dăncilă, a declarat că trebuie reduse costurile în sectorul public și că sunt ”prea multe instituţii hipergonflabile, hiper-remunerate”.

Aceștia susțin că declarațiile lui Borza nu reprezintă punctul de vedere al PSD și că reprezintă o opinie personală. Aceștia mai cred că Borza i-a fost impus premierului Dăncilă în poziția de consilier din exteriorul partidului. Liderii PSD se tem în realitate să nu se asocieze cu tăierile din sectorul public după ce toată campania i-au acuzat pe cei din opoziție că vor să taie salarii.

Remus Borza a anunțat, luni, că s-a înscris în PSD.

Noul consilier economic al premierului vrea OUG pentru schimbarea „Ordonanței lăcomiei”

Articolul precedentRenault investește masiv în producătorul de Lada din Rusia
Articolul următorRating-ul Braşovului, „tras în jos” de ratingul de ţară