Sindicaliștii îi dau replica lui Teodorovici: ”Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni”

Liderul sindicatelor din sectorul bugetar, Vasile Marica, a reacționat, vineri, la declarațiile ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici, care a spus că n-ar simți nimeni dacă 20% din angajații Administrației Publice ar pleca.

Vasile Marica spune că aceași variantă este foarte bine aplicabilă și clasei politice.

„Dacă 20% din politicieni ar pleca, sau chiar dacă toţi politicienii ar pleca, n-ar simţi nimeni. Mai puţin importante sunt însă declaraţiile politice, importantă este realitatea în care trăim, aceea că, spre exemplu, niciun funcţionar din Finanţe nu şi-a luat concediu în luna iulie, pentru a creşte colectările la buget. Iar colectările au crescut cu 4 miliarde de lei”, a declarat Vasile Marica, citat de Mediafax.

„Dacă 20% dintre funcţionarii din administraţia centrală ar pleca, n-ar simţi nimeni. Ba mai mult, lucrurile ar merge chiar mai bine. Suntem o administraţie de supereroi”, a spus ministrul Finanţelor, într-un interviu pentru DC News.

„Noi lucrăm în condiţiile în care nu avem calculatoare, nu avem maşini, facem administraţie cu sapa, în curând instituţiile publice n-au să mai poată funcţiona”, a mai spus preşedintele SED LEX.

Articolul precedentFirea cere fonduri europene de 283 mil. euro. Ce va face cu banii
Articolul următorCetelem S.A. a fost radiată din Registrul IFN, prin ordin a Băncii Naționale

Comments are closed.