Narcis Neaga

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în urmă cu câteva zile că va avea o discuție cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, legată de menținerea în funcție a directorului CNAIR, Narcis Neaga.

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în weekend pentru News.rova face o evaluare a activităţii şefului CNAIR, Narcis Neaga, dar şi a situaţiei privind numărul de kilometrii de autostradă care pot fi daţi în folosinţă în acest an.

Premierul Dăncilă, întrebat dacă îl va menține în funcție de actualul director general al CNAIR, Narcis Neaga, a răspuns: ”Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este pentru poiectele viitoare domnul Neaga.”

Totodată, Dăncilă a spus că va înființa o nouă structură prin intermediul căreia va supraveghe periodic derularea proiectelor de infrastructură. ”Va trebui să luăm niște măsuri foarte stricte și acum am posibilitatea să le iau. Vreau să fac un departament al proiectelor de infrastructură sub coordonarea primului-ministru în care săptămânal vreau să văd progresele făcute”, a anunțat șefa Guvernului.

Răzvan Cuc n-a inaugurat niciun kilometru de autostradă de la începutul anului, dar nu se mai oprește din vizitele pe șantiere. Așa arată bilanțul lui Răzvan Cuc, care a făcut sâmbătă o vizită pe șantierul autostrăzii Comarnic-Brașov.

Acolo, a mai făcut o promisiune: constructorul va lucra și noaptea! Specialiștii din infrastructură susțin că ministrul compenseză cu declarații fanteziste ceea ce NU reuște să facă în realitate: autostrăzi.

Răzvan Cuc a inspectat ieri, timp de o oră, șantierul autostrăzii Comarnic-Brașov. S-a declarat mulțumit de rimtul lucrărilor și a anunțat că muncitorii angajați de constructor vor lucra zi şi noapte, potrivit Realitatea TV.

Articolul precedentA dispărut un paradis fiscal
Articolul următorAcțiunile Nuclearelectrica, printre cele mai ghinioniste la bursă