,,Dispariția fondurilor din Pilonul II este garantată(…) PSD+ALDE au ȘANTAJAT adminstratorii Pilonului II pentru a obtine acces la cele peste 10 miliarde euro”, spune economistul liberal Florin Cîțu.

,, Astazi le spun administratorilor Pilonului II că o parte importanta din banii economisiți in Pilonul II se vor duce în proiecte de infrastructură de tip PPP(…)Nu “naționalizează” banii din Pilonul II și apoi îi investesc in proiecte falimentare. Îi pun pe adminsitratori să facă asta. Dupa ce banii se evaporă în aceste “investitii” evident vor închide și administratorii de pensii private”, scrie Cîțu pe Facebook.

,, Situația este foarte gravă. Fiecare cetățean  cu bani in Pilonul II trebuie sa fie foarte foarte îngrijorat. Dacă se merge în aceastaădirectie, fondurile din Pilonul II vor disparea. Proiectele despre care vorbesc infractoriii de la PSD+ALDE sunt gauri negre. Banii investiti acolo vor DISPAREA”, atage atenția Florin Cîțu.

Cîțu îi avertizează pe administratorii Pilonlui II sa nu facă acest pas, deoarece  veniturile din proiectele PSD+ALDE de tip PPP sunt inexistente.

,, În aceste proiecte trebuie să investeasca cei cu apetit pentru risc. Dar nu sunt proiecte în care sa fie investiți banii de pensii ai romanilor. Acest demers TREBUIE oprit”, concluzionează liberalul.

Articolul precedentAdministratorii Pilonului II cer modificarea OUG 114
Articolul următorANAF scoate de pe „lista ruşinii” datornicii persoane fizice