Ministrul Fondurilor Europene a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre situația veniturilor angajaților la stat.

Un anunț bombă vine de la ministrul Fondurilor Europene. Marcel Boloș a declarat la Realitatea Plus că veniturile angajaților de la stat vor scădea după ce sporurile vor fi plafonate la 20 la sută din salariul de bază. Asta va fi principala măsură care va fi implementată prin noua lege a salarizării negociată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. 

„Avem procentul de 20 maxim bugetarilor, avem maxim. Putem să avem o sută de sporuri, poate este un exemplu deplasat, vom avea un plafon la salariu de bază, nu la fondul de salarii. Aici s-a dat mandat din partea Guvernului să încercăm la cheltuielile cu salariile, nu știu cum vom reuși”, a spus Boloș la Realitatea PLUS.

 
Articolul precedentPrima instituție de stat care anunță un val de CONCEDIERI MASIVE. Peste 500 de angajați vor fi dați afară – Ce posturi sunt vizate
Articolul următorEUROINS face recurs după ce i-a fost retrasă autorizația de funcționare – Presiuni URIAȘE pe justiție ale avocatului ASF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau