Nemții de la Lidl susțin că oferă cele mai mari salarii din retail în regiunea de Nord-Est a țării.

 

3050 RON și 3480 RON. Acestea sunt salariile pe care Lidl le oferă pentru cele 139 de joburi de Lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire și Ieșire marfă) și Stivuitorist, din noul depozit deschis în Cordun, județul Neamț.

La începutul lui 2019, cel de-al cincilea depozit Lidl din România, aflat în localitatea Cordun, în apropierea orașului Roman, își va începe activitatea. El va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova. Acest depozit înseamnă și peste 200 de noi locuri de muncă în zona operativă și în cea administrativă, se arată într-un comunicat de presă al companiei. La ora actuală sunt disponibile 139 de posturi.

Ce înseamnă joburile de Lucrător în depozit și Stivuitorist

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă potențialilor angajați Lidl sunt de 3050 RON brut pentru jobul de Lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire și Ieșire marfă) și 3480 RON brut pentru cel de Stivuitorist.

Aceste salarii, cele mai mari din retail raportat la aceste posturi, potrivit companiei vor crește odată cu vechimea în Lidl. În plus, jobul la depozitul din Cordun presupune și numeroase beneficii: asigurare de viață, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 ron/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paște și de Crăciun și pachete sau vouchere Back to school pentru colegii care au copii în ciclul școlar primar și gimnazial.

Jobul de Lucrător în depozit înseamnă numărarea produselor, transportarea paleților pe benzile de încărcare și descărcare, participarea la realizarea inventarelor și aplicarea principiilor de igienă.

Postul de Stivuitorist poate fi obținut doar dacă potențialul angajat deține un atestat ISCIR. Stivuirea și coborârea paleților, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă, transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate figurează în fișa postului de Stivuitorist.

Articolul precedentDecizie-cheie luată de BNR după introducerea „taxei pe lăcomie”
Articolul următorConsum-record de curent electric marți, pe fondul temperaturilor foarte scăzute