S-au dus vremurile în care codrul era frate cu românul. Pădurea a ajuns să dispară sub ochii noștri, retezată de lamele reci ale capitalismului. Din nepăsarea statului și de multe ori cu complicitatea nefirească a acestuia, bogăția brută a pământului ne este furată palmă cu palmă, strop cu strop. Trustul Realitatea NU CEDEAZĂ! Ghinion pentru cei care cred că valul trece! Politicienii și guvernanții sunt obligați să asculte vocea poporului! Dacă aveți dovezi ale jafului, fiți români! Apărați România! Haideți să ne luăm țara înapoi! 

România s-a trezit, aproape peste noapte, golită de resurse: lemn, carbune, ape subterane și câte și mai câte… Cu fiecare creangă tăiată, cu fiecare strop de apă scos din pământ, cu fiecare cărbune furat, suntem tot mai săraci. 

Într-o țară pe spatele căreia au ajuns să prospere străinii, românii se simt tot mai pustiiți. Nevoiți să-și ducă traiul de azi pe mâine, siliți să-și abandoneze familiile și copiii pentru bunăstarea și confortul străinilor, sărmanii tânjesc după dreptate și trăiesc cu speranța că moștenirea din străbuni va rămâne, cândva, ACASĂ. 

Primele semne ale trezirii la realitate au început să apară. Români de bună credință, patrioți sau oameni care își vor țara înapoi au început să trimită pe adresa redacției imagini și dovezi ale jafului național. Iată că a venit momentul ca românii să acționeze! Românii au nevoie de țară! Și, poate mai mult ca oricând, țara are nevoie de românii ei!

Dacă aveți dovezi ale jafului, fiți români! Apărați România! Trimiteți imagini pe adresa [email protected] și haideți să ne luăm țara înapoi! 

Cum se fură România? Astăzi vă arătăm cum pleacă lemnul din țara noastră către bogații lumii. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Priviți! 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCroația a intrat în Schengen promițând Austriei gaze naturale și contracte bănoase de infrastructură – ANALIZĂ
Articolul următorProfitul OMV în primele șase luni din 2022: 940 de milioane de euro – Austriecii controlează tot petrolul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau