– REVISTA PRESEI – Vom fi acea ţară mică de unde-a plecat ditamai criza!

Bursa.ro Pentru prima dată în istorie, vom fi acea ţară mică de unde-a plecat ditamai criza!

E clar pentru toată lumea, pentru toată lumea care contează… Vine criza! Nu pentru că aşa zic Roubini, Cîţu sau Remus Borza, ci pentru că se vede.

ZF.ro Cum vrea BNR să crească sistemul bancar din România

Public, aproape toate băncile au “salutat” decizia BNR de limitare a gradului de îndatorare a populaţiei la 40% din venitul net pentru creditele imobiliare şi de consum, şi la 20% pentru cele în valută. Decizia se va aplica de la 1 ianuarie 2019.

Capital.ro Zeci de mii de români riscă să rămână șomeri!

O decizie luată pe ultima sută de metri de Guvern va afecta zeci de mii de firme și implicit și pe angajații acestora.

Economica.net O treime din banii plătiţi de CNAS în 2017 pentru tratamentele românilor în străinătate au mers în Germania

CNAS a plătit peste 161 milioane lei în anul 2017 pentru serviciile medicale primite de români în Germania, arată datele instituţiei.

Profit.ro România și alți producători europeni de îngrășăminte acuză Rusia și SUA de exporturi de dumping în UE

Producătorul român de îngrășăminte chimice Azomureș, cel mai mare consumator de gaze naturale din economia românească, alături de alți 5 producători europeni, din Polonia, Lituania, Cehia, Ungaria și Spania, își acuză concurenții din Rusia, Statele Unite și Trinidad Tobago de exporturi de uree și azotat de amoniu la prețuri de dumping pe piața UE și au cerut Comisiei Europene să ia măsuri în acest sens.

Manager.ro MFP zice ca se incadreaza in politica de finantare pentru anul 2018

Referitor la informatiile aparute in spatiul public cu privire la planul de imprumuturi pe 2018, Ministerul Finantelor Publice a precizat ca acoperirea necesitatilor de finantare pentru acest an se desfasoara conform Programului indicativ de titluri de stat.

start-up.ro Black Friday 2018: ceasuri aduse în exclusivitate în România

Reducerile de Black Friday și apropierea sărbătorilor de iarnă, perioadă propice pentru a oferi cadouri, vor influența vânzările de ceasuri mass-market și mid-level, care se așteaptă să crească în ultimele două luni ale anului, potrivit WatchShop.ro.

Articolul precedentDefrișările iau avânt. Topul național al furturilor din pădure
Articolul următorGhidul alegerilor parțiale din Statele Unite. Tot ceea ce trebuie să știți

Comments are closed.