– REVISTA PRESEI – România va fi împărţită în zece zone de vânt şi soare

Economica.net România va fi împărţită în zece zone de vânt şi soare în care să se pună turbine şi panouri. Ce spune industria regenerabilelor

Pentru a dezvolta producţia de energie din surse regenerabile, autorităţile au în plan instituirea a zece zone de dezvoltare a centralelor eoliene şi fotovoltaice, pe baza reurselor de vânt şi soare identificate.  Teoretic, acolo investitorilor li se promit proceduri mai simple de instalare a centralelor.

ZF.ro O soluţie la criza de personal. Creşterea salariului minim a atras pensionarii pe piaţa muncii

Aproape 150.000 de pensionari din România au obţinut venituri din muncă în luna iunie a acestui an, acesta fiind cel mai ridicat nivel al pensionarilor aflaţi în câmpul muncii din ultimul deceniu, arată datele oficiale.

Capital.ro Veste BOMBĂ pentru cei care au mașini diesel și pe benzină! Eugen Teodorovici a făcut anunțul!

Veste bună pentru toți șoferii din România și nu numai pentru șoferi. Eugen Teodorovici a anunțat la Antena 3 că sunt discuții în Guvern pentru eliminarea supraaccizei la carburanți.

Profit.ro Bursa a reluat tendința pozitivă. Mișcări consistente de pachete și prețuri în zona „imperiului” financiar al răposatului Cătălin Chelu

În contextul unei zile favorabile pe piețele europene, indicii principali de la BVB au câștigat peste 0,80%, fiind trași în sus de aprecierile robuste ale acțiunilor BRD și Romgaz. Tranzacție majoră pe acțiunile Romcarbon Buzău.

Wall-Street.ro Supralargirea Prelungirea Ghencea, gata in doi ani. Cat va costa proiectul?

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de saptamana aceasta, indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de supralargire a bulevardului Ghencea intre strada Brasov si terminalul tramvaiului 41 si prelungirea Ghencea-Domnesti. Proiectul va fi gata in doi ani si va costa circa 560 de milioane de lei.

Bursa.ro „Piaţa noastră de capital – încă un pas până la stadiul de emergentă”

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), catalogată drept piaţă de frontieră, a mai făcut un pas pentru obţinerea statutului de piaţă emergentă secundară, FTSE Russell menţinând bursa noastră pe lista de monitorizare a ţărilor pentru o eventuală reclasificare, agenţia de rating a London Stock Exchange considerând că au fost înregistrate îmbunătăţiri în ceea ce priveşte lichiditatea şi tranzacţiile în afara pieţei, aceste două criterii urcând cu o treaptă, de la „neîndeplinit” la „restricţionat”, ceea ce înseamnă că acestea sunt îndeplinite doar parţial.

Articolul precedentLegea insolvenței, varianta Dragnea: Pentru prieteni, mumă, pentru critici, ciuma
Articolul următorPetrolul, la 100 de dolari pe baril? Un scenariu de luat în calcul, spun analiștii

Comments are closed.