– REVISTA PRESEI – România are o şansă unică să facă în următorul deceniu cel mai mare salt economic din istorie

ZF.ro România are o şansă unică să facă în următorul deceniu cel mai mare salt economic din istorie

România are o şansă istorică de a face un salt economic  şi de business, dar de data asta vorbim de cifre ceva mai mari.

Capital.ro Câți bani a încasat Ștefan Bănică de la PRO TV

Onorariul lui Bănică la „Dansez pentru tine” era de 25.000 de euro pe ediţie, adică 100.000 de euro pe lună şi 300.000 de euro pe sezon.

Bursa.ro Federal Reserve l-a lăsat în ofsaid pe preşedintele SUA?

O schimbare neaşteptată a opiniei lui Jerome Powell, preşedintele Federal Reserve, arată, cel puţin la prima vedere, că preşedintele Statelor Unite şi-a impus voinţa.

Economica.net Numărul şi cuantumul ajutoarelor pentru încălzirea celor mai săraci români scade dramatic

Creşterea administrativă a salariului minim, care a condus la creşterea veniturilor populaţiei, a făcut ca o parte semnificativă dintre consumatorii vulnerabili de energie să nu se mai califice pentru a primi ajutoare sociale de încălzire, în contextul în care tranşele de venit până la care se primeau bani pentru încălzire nu au fost actualizate de şapte ani.

Profit.ro Interdicții și obligații pentru dezvoltatori și proprietari de locuințe

Dezvoltatorilor, dar și proprietarilor le va fi interzis să permită ca un imobil să fie locuit înainte de semnarea procesului verbal de recepție a construcției, conform unui proiect care urmează să fie discutat.

wall-street.ro Transformarea orasului Alba Iulia, cealalta capitala a Romaniei

Alba Iulia sau capitala de suflet a neamului romanesc, dupa cum spun locuitorii zonei, a atras, din 2003 si pana in prezent, fonduri nerambursabile de aproape 300 de milioane de euro, cea mai mare parte de la Uniunea Europeana.

Manager.ro Topul celor mai frumoase targuri de iarna din Europa

Tragurile de iarna se organizeaza in toate marile orase ale Europei, si, de la an la an, tot mai multi oameni se lasa cuceriti de farmecul lor si de atmosfera unica pe care o regasesc acolo.

start-up.ro Aurora Boreală a căpătat ”glas” cu ajutorul Huawei Mate 20 Pro

Huawei a reușit să transforme luminile spectaculoase ale Aurorei Boreale într-o simfonie, folosind un sistem personalizat bazat pe inteligența artificială încorporată în Huawei Mate 20 Pro.

Articolul precedent2018, un an tumultuous pentru piețele de capital. Cum va fi evoluția pe final de an?
Articolul următorMicrosoft depășește valoarea Apple și va termina anul bursier pe primul loc