– REVISTA PRESEI – Povestea afacerii româneşti care în doar trei ani a ajuns de la 10 angajaţi la peste 2000

BusinessMagazin.ro Povestea afacerii româneşti care in doar trei ani a ajuns de la 10 angajaţi la peste 2000

UiPath, singurul unicorn românesc, a obţinut o evaluare de 3 miliarde de dolari după trei runde de finanţare finalizate în 2018. odată ajunşi acolo, jocul s-a schimbat, regulile sunt diferite, iar modul în care CEO-ul gestionează compania şi relaţiile cu investitorii a trecut la un alt nivel.

ZF.ro Strategii sunt încrezători: Germania, motorul de creştere economică al Europei, nu va intra în recesiune

Scăderea PIB-ului german din T3 arată ce pagube poate face în cea mai mare economie europeană un blocaj în industria auto. Obsesia preşedintelui american Do­nald Trump cu supraimpozitarea impor­turilor de maşini din Germania arată cât de vulnerabilă este în continuare această economie.

Capital.ro Unul dintre cele mai bogate orașe din lume. În urmă cu 30 de ani era un sat de pescari

Trăim în secolul vitezei, iar cel mai bun exemplu este acest oraș care în 1979 era doar un sat de pesacari, iar acum este o metropolă cu cinci milioane de locuitori.

Bursa.ro Legea privind realizarea Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, într-o ceremonie publică, Legea privind realizarea Autostrăzii Iaşi-Târgu, în prezenţa reprezentanţilor celor două asociaţii civice ieşene care militează pentru autostradă, dar şi a parlamentarilor care au iniţiat proiectul.

Economica.net Dependenţi de importuri într-un an agricol foarte bun. Un sfert din fructele indigene şi o treime din roşiile consumate au provenit din import

Chiar dacă 2017 a fost un an agricol bun, cu producţii în creştere faţă de 2016 la majoritatea culturilor, sunt produse alimentare pe care încă ni le asigurăm în proporţie de circa o treime  din import.

Profit.ro Aproape 30 de CEO de startup-uri, printre care UiPath, Revolut, Taxify, BlaBlaCar, cer Bruxelles-ului să schimbe rapid regulile privind opțiunile pentru acțiuni ale angajaților

Aproape 30 de CEO de startup-uri, printre care unicornul UiPath fondat de românii Daniel Dines și Marius Tîrcă, intrat recent în Top-ul Forbes al celor mai buni 100 de jucători din domeniul cloud computing, ridicându-și în paralel evaluarea la 3 miliarde de dolari, dar și Revolut, Taxify, BlaBlaCar, cu operațiuni în România, au redactat o scrisoare către Bruxelles în care cer oficialilor europeni să regleze mai bine legislația, apreciată ca deficitară și punitivă, privind dreptul angajaților de a avea opțiuni pentru acțiuni în startup-urile în care lucrează.

wall-street.ro INS incearca sa trezeasca autoritatile de Centenar: Saracia in Romania este foarte profunda!

Saracia in Romania este foarte profunda!!! Nu o spune un rauvoitor, o spune chiar Institutul National de Statistica! In loc de slogan de Centenar! Ca si cum nu ar fi de ajuns, INS adauga ca multi dintre romani au sanse reduse de a se desprinde din aceasta situatie intr-un timp scurt.

start-up.ro Revolut România și-a atins ținta pentru 2018: 100.000 de români ”mișcă” 400 mil. euro prin aplicație

Unicornul fintech Revolut și-a atins obiectivul pentru 2018 în ceea ce privește numărul de utilizatori de pe piața din România, cu o lună înainte de terminarea anului.

Articolul precedentBugetul a fost executat! Deficit record în periodă de creștere economică
Articolul următorFondul Proprietatea acuză compania care se opune listării Engie SA