– REVISTA PRESEI – Platforma care te ajută să schimbi furnizorul de energie în câteva minute

Online Digital Mobile Smartphone Data Computer

start-up.ro Powa, platforma românilor care te ajută să schimbi furnizorul de energie în câteva minute

Powa este prima aplicație din România care permite consumatorilor de energie electrică să-și schimbe furnizorul de energie online, printr-un proces simplu și rapid.

ZF.ro Bancherii deschid deja şampaniile. După nouă luni din 2018, băncile raportează un profit net record de 5,7 miliarde de lei

Revigorarea creditării, majora­rea dobânzilor şi îmbună­tă­ţi­rea calităţii portofoliilor au aju­tat sistemul bancar să obţi­nă după primele nouă luni din 2018 un profit net record de 5,74 mld. lei (peste 1,2 mld. euro), după cum reiese din datele BNR.

Capital.ro Locul în care cetățenii sunt scutiți de datorii! Decizia incredibilă a Guvernului

Un număr de 600 000 de cetățeni vor fi scutiți de datoriile bancare. Totul vine în urma unei decizii a guvernului.

Bursa.ro Piperea: „Scopul Legii Dării în plată – pervertit de nenumărate excepţii de neconstituţionalitate”

Impreviziunea la Legea dării în plată este prevăzută să fie luată în discuţie astăzi, la Comisia de buget a Senatului, după cum a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, senatorul ALDE Daniel Cătălin Zamfir, preşedintele Comisiei economice, care a promis că va prezenta „date incredibile din practica instanţelor de judecată”.

Economica.net Bilanţul autostrăzilor înainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti şi Aktor raportează cele mai mari progrese pe şantiere

Austriecii de la Strabag au avansat pe primul loc în topul constructorilor de autostrăzi, după progresele raportate în noiembrie. Italienii de la Pizzarotti au urcat şi ei pe locul al doilea, fiind urmaţi pe podium de grecii de la Aktor.

Profit.ro Renault a pierdut peste 8% pe fondul arestării președintelui Carlos Ghosn în Japonia

Bursele europene au început săptămâna cu noi scăderi, după un declin de peste 2% consemnat săptămâna trecută pe fondul incertitudinilor legate de viitorul relațiilor comerciale dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, care continuă să îngrijoreze investitorii.

wall-street.ro Ce bunuri a importat Romania si de unde? Care sunt destinatiile exporturilor in 2018?

Romania a exportat, in primele opt luni din anul acesta, aparate electrice si industriale, fier si otel, imbracaminte si accesorii, dar si petrol si produse petroliere si a importat echipamente electrice, metale comune si vehicule rutiere.

Manager.ro BVB si alti zece reprezentanti ai pietei de capital fondeaza Asociatia pentru Relatii cu Investitorii

Companii listate, cu potential de listare, administratori de fonduri si profesionisti in relatia cu investitorii (IR) au fondat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR).

Articolul precedentNoi miniștri: Budăi, absolvent de facultate privată la 36 de ani și Bădălău, senatorul „Ficățel”.
Articolul următorAcțiunile Renault plonjează cu peste 8% după arestarea lui Carlos Ghosn

Comments are closed.