REVISTA PRESEI – Lista companiilor care cer ajutor de la stat

Profit.ro Teraplast, Therme, Borsec, Vrancart, Prodplast, Automobile Dacia, Bosch, Maspex cer ajutor de stat

Teraplast, Therme Nord, care a dezvoltat complexul Therme de lângă București, Romaqua, producător al apei minerale Borsec, Vrancart, Prodplast, Automobile Dacia, Electrocasnice Bosch, Maspex sunt printre companiile care au cerut în acest an ajutor de stat pentru diferite proiecte.

ZF.ro De ce businessul românesc este mic?

Paradoxal, deşi peste 3,5 milioane de români au avut curajul să plece la muncă în afară şi au reuşit pe pieţe străine, companiile româneşti, începând de la cele de stat până la cele private, au rămas priponite de gardul national

Capital.ro Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judeţul Vrancea

Primăriile din judeţul Vrancea au împărţit gratuit sute de terenuri unor tineri dornici să îşi construiască prima locuinţă, în baza unei legi vechi de 15 ani de care au beneficiat până acum peste 31.000 de români la nivel naţional.

Economica.net Cum a cerut România bani de la Bruxelles în contul pestei

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară a notificat Comisia Europeană despre apariţia unor focare de pestă porcină africană, cu scopul de a beneficia de sprijin financiar comunitar, în data de 10 iulie anul acesta, la aproximativ un an de la apariţia virusului pe teritoriul ţării.

Wall-Street.ro Plafonarea valorii de recuperare a creantelor bancare: cei mai saraci dintre romani vor avea si mai mult de suferit

Relatia dintre client si banca este subiect de discutie si in aceasta toamna. Proiectul de lege prin care se intentioneaza plafonarea sumei care poate fi recuperata de la un datornic la banca la pretului la care a fost vanduta creanta este in dezbateri parlamentare pe ultima suta de metri.

BusinessMagazin.ro Viaţa în oraşul spaniol care a interzis maşinile. „Pentru mine, aici e Paradisul”

În Pontevedra, oraşul spaniol care a oprit traficul în centru şi a impus reguli stricte de circulaţie la periferie, oamenii nu strigă unii la alţii, sau o fac mai rar.

Bursa.ro Ursache, ASF: „Companiile din Fondul Suveran trebuie listate într-un an de la lansare”

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii nu poate să se situeze în afara regulilor pieţei de capital, iar finanţarea iniţială a acestuia trebuie să se facă printr-o emisiune de obligaţiuni pe baza unui prospect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat Mircea Ursache, vicepreşedintele ASF.

Articolul precedentGrupul Volkswagen anunță că Porsche va renunța la motoarele diesel
Articolul următorGuvernul german se implică în crearea uneia dintre cele mai mari bănci din lume

Comments are closed.