– REVISTA PRESEI – Funcţionarii statului au ajuns în fruntea salariaţilor din România

Economica.net Funcţionarii statului au ajuns în fruntea salariaţilor din România. În doi ani i-au ajuns pe bancheri la lefuri

În august 2016, funcţionarii statului câştigau în medie cât personalul din depozitare. În august 2018, funcţionarii statului au ajuns să câştige aproape cât lucrătorii din bănci, intrând într-o ligă de salariaţi unde doar piloţii de avioane sau IT-iştii îi mai depăşesc.

ZF.ro Unii zic că majorarea salariului minim destabilizează economia, alţii că fără aceasta România s-ar goli de tot

Economiştii şi oamenii de afaceri au opinii diferite în privinţa majorării salariului minim de la 1 noiembrie, măsura-şoc anunţată de ministrul muncii săptămâna trecută.

Capital.ro Se lansează primul canal TV 8K din lume

Deși România nu a finalizat trecerea la televiziunea digitală terestră, această țară se pregătește să lanseze primul canal TV în formatul 8K.

Bursa.ro Transportatorii avertizează în legătură cu schimbările în legislaţia RCA

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită autorităţilor desecretizarea scrisorii primite de la Comisia Europeană (CE) în data de 19 iulie 2018, de punere în întârziere cu privire la normele referitoare la asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA).

Profit.ro România: campioana europeană a scăderii consumului de gaze

România a înregistrat în cel de-al doilea trimestru al acestui an cea mai mare scădere procentuală a consumului de gaze naturale la nivelul Uniunii Europene (UE), consumul de gaze autohton fiind cu 25% mai redus decât în perioada similară a anului trecut.

wall-street.ro Ce venituri incaseaza „rivalii” bancilor si de ce nu sunt considerati o amenintare de unii jucatori traditionali

Noii jucatori din sistemul financiar, respectiv companiile care au lansat aplicatii de mobile banking sau procesatorii de plati aparuti dupa anul 2005, au ajuns sa atraga o treime din veniturile actuale ale industriei, motivand bancile traditionale sa devina mai competitive. Totusi, o parte dintre ele nu se simt amenintate.

Manager.ro Orange a pierdut procesul cu ANAF pentru inducerea clientilor in eroare cu sintagma „nelimitat”

Orange Romania a pierdut definitiv procesul in care contesta o amenda primita de la ANAF in urma cu doi ani.

Articolul precedentȘi totuși Guvernul amână până în 2021 plata unor ajutoare
Articolul următorA intrat la tranzacționare a patra emisiune de obligațiuni a International Investment Bank la Bursa de Valori București

Comments are closed.