– REVISTA PRESEI – Cu preţuri la imobiliare în creștere, piaţa este mai ieftină cu 38% decât în criză

Economica.net Cu preţuri la imobiliare în creștere, piaţa este mai ieftină cu 38% decât în criză

După șase ani de contracții ale prețurilor din zona imobiliară a început perioada de revenire a prețurilor în ultimii patru ani.

ZF.ro Adrian Wooldridge, despre superstarurile lumii corporatiste: Storc cât de mult pot de la guvern, plătind în acelaşi timp cele mai mici taxe posibil

Un număr redus de astfel de com­panii au ajuns să fie omniprezente nu doar într-o industrie, ci şi să domine economia globală şi chiar viaţa omului.

Capital.ro Comuna din România unde se trăiește mai bine ca la oraș

Cu toate că de multe ori când spui viaţa la sat, în România, te gândești doar la condiţii ce seamănă mai degrabă cu Evul Mediu. Mai există și excepții, după cum o dovedește și acestă comună, care este printre cele mai înfloritoare din ţară.

Bursa.ro Patronatele susţin: „Transportul de persoane, în pericol”

Camera Deputaţilor a adoptat, ieri, modificarea legii privind serviciile de transport public local. Actul normativ nu este pe placul operatorilor de transport care susţin că acesta încalcă legis-laţia europeană în vigoare.

wall-street.ro Movila, Otter.ro: Piata fashion depaseste 5 mld. euro anul acesta

Producatorul si retailerul de incaltaminte Otter pluseaza pe zona de online, segment care a ajuns sa contribuie cu 20% din total, spune, pentru wall-street.ro, Cristi Movila, director online.

Profit.ro Prețuri record la energia electrică, care se apropie de 600 lei/MWh

Prețul energiei electrice a atins un nou maxim al acestui an pe piața spot, energia tranzacționată miercuri cu livrare joi pentru anumite intervale orare apropiindu-se de 600 de lei/MWh.

start-up.ro Antreprenori, mentori și investitori îți spun ce greșeli să eviți în afaceri

Am întrebat câțiva antreprenori, mentori și investitori care sunt cele mai frecvente greșeli în startup pe care le fac antreprenorii români.

businessmagazin.ro Copaci inteligenţi pentru oraşe inteligente

Trei tineri au sesizat o nevoie cotidiană a fiecărui locuitor urban: Dispozitive inteligente mereu încărcate. De la Untold, şi-au propus să extindă „rădăcinile” copacului inteligent creat de ei în toată Europa.

Articolul precedentRectificare bugetară ”pozitivă”: veniturile cresc cu 228.9 mil lei, cheltuielile cu 365,6 mil lei
Articolul următorGrupul IKEA anunță un plan de disponibilizări dar și de angajări. Pe net, un plus de 4.000 de locuri de muncă

Comments are closed.