Capital.ro Asistații sociali păcălesc legea! Apți de muncă, dar fără serviciu și cu bani

Asistaților sociali le-a fost tăiat ajutorul de la stat printr-o nouă lege. Oamenii sunt inventivi și au găsit o metodă prin care să nu muncească, dar să primească în continuare ajutor social.

ZFcorporate.ro Tranzacţiile cu credite neperformante au încetinit în S1/2018, în urma modificării legislaţiei fiscale

Rata NPL ar putea să continue să scadă în perioada următoare, dar într-un ritm mai lent, având în vedere pe de-o parte legislaţia fiscală mai restrictivă, care a afectat piaţa tranzacţiilor cu credite neperformante şi în 2018, dar şi nivelul mic la care a ajuns rata NPL, după ce marile pachete de „credite rele“ au fost deja vândute de bănci.

Bursa.ro Spectrul stagflaţiei se întinde peste Europa

Cotidianul german Handelsblatt scria recent că „recesiunea ar putea veni mai repede decât ne aşteptăm”. Ultimele date preliminare cu privire la creşterea economică din zona euro par să confirme această „premoniţie”.

Profit.ro Acțiunile gigantului american General Electric, în România cu peste 1.000 de angajați, s-au prăbușit la minimul ultimilor 9 ani

Acțiunile General Electric (GE) s-au prăbușit cu 11% pe bursa de la New York marți, până la cel mai redus nivel începând cu martie 2009, pe fondul rezultatelor financiare dezamăgitoare raportate de conglomeratul american.

Economica.net Peste 38.000 de români şi-au cumpărat retroactiv vechime la pensie în aproape doi ani

Aproape 38.500 de oameni s-au asigurat retroactiv la sistemul public al asigurărilor sociale, în aproape doi ani de la intrarea în vigoare a legii care le permite să îşi cumpere vechime la pensie pentru perioade de timp din ultimii cinci ani în care nu fost asiguraţi.

Manager.ro Oamenii sunt cel mai important capital al unei firme. Oare?

O afirmatie devenita un fel de axioma pe care multe firme o pun in aplicare intr-un mod aparent logic: cauta inca de la angajare cei mai buni oameni si investesc ulterior serios in traininguri pentru dezvoltarea lor. Pentru ca – nu-i asa? – oamenii sunt cel mai pretios capital.

start-up.ro Fruteria: a lăsat corporația ca să le livreze fructe proaspete foștilor colegi

Fruteria este un startup din București care oferă fructe și gustări pentru angajații companiilor. A fost lansat de doi soți, Andreea și Camil Moldoveanu, dar Andreea este care se ocupă mai mult de afacere și Camil o ajută pe partea de consultanță, el având mai multă experiență în antreprenoriat.

Articolul precedentSemnal Engie: „Prețul a crescut, Dumnezeu ştie dacă vom avea suficient gaz la iarnă”
Articolul următorProfit net de peste 130 de milioane de lei la nouă luni pentru grupul Garanti

Comments are closed.