Premierul Florin Cîțu avertizează companiile de stat care au pierderi că nu vor mai primi bani dacă nu vor face restructurări. Cîțu a anunțat că fiecare proces de restructurare va fi ”judecat în Guvern”. Nici miniștrii nu scapă, a anunțat șeful Executivului. 

Premierul a precizat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că toate prioritățile din programul de guvernare vor beneficia de finanțare. Florin Cîțu a afirmat și faptul că acele companii de stat cu pierderi vor primi bani doar dacă vor fi întocmite planuri de reformă.

„A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare. În același timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor. Fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în guvern. Voi cere miniștrilor să prezinte trimestrial stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructuare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor”, a scris Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook.

Articolul precedentMașinile cu volan pe dreapta nu mai pot fi înmatriculate, dar pot circula
Articolul următorANRE o dă la întors. Consumatorii casnici pot schimba contractele de energie electrică până pe 31 martie