78 de amenzi, în cuantum de 25.000 de lei, au fost aplicate de poliţiştii şi jandarmii olteni, în ultimele 24 de ore, în cadrul acţiunilor de verificare a respectării restricţiilor în contextul pandemiei de COVID-19.

Aproximativ 250 de poliţişti, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali au fost angrenaţi în diverse acțiuni realizate la nivelul județului Olt, preponderent, în zonele aglomerate.

„În cadrul activităților au fost controlate aproximativ 90 de operatori economici, 60 de mijloace de transport persoane și au fost legitimate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse  peste 1.600 de persoane. Astfel, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 25.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Totodată, în intervalul orar 20.00-22.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au organizat o acțiune punctuală pe raza localității, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în această perioadă.

Polițiștii au verificat, cu precădere, dacă operatorii economici de tipul restaurantelor și cafenelelor, care își desfășoară activitatea în interiorul clădirilor, respectă restricțiile referitoare la suspendarea temporară a activității.  Agenților economici le-a fost pus în vedere să respecte restricțiile impuse .

În cadrul acestei activități, polițiștii slătineni au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.700 de lei.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPrivatizarea SCANDALOASĂ de la Tepro Iași! Sindicalist ucis pentru că s-a opus cehilor
Articolul următorInvestiție capitală pentru Aeroportul Brașov-Ghimbav

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau