Reglementarea pieței de energie, timp de 2 ani – Nicolae Ciucă a cerut eșalonarea facturilor care vin cu întârziere de câteva luni

    Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, luni, că reglementarea prețului energiei se va face pentru doi ani. „Este o decizie pe care au convenit-o cu toţii, să avem asigurată această predicţie pentru doi ani de zile.

    „Este o decizie pe care au convenit-o cu toţii, să avem asigurată această predicţie pentru doi ani de zile. Iniţial am afirmat că ne dorim pentru un an, pentru că aşa a fost stabilit în ordonanţele pe care le produsese săptămânile trecute”, a declarat Nicolae Ciucă, luni.

    Referitor la situaţiile în care facturile vin cu întârziere de câteva luni, premierul a spus: „Pentru furnizorii care nu au fost în măsură să trimită, să transmită facturile la timp, este absolut anormal ca orice consumator final să primească factura după cinci luni sau şase luni şi să plătească întreaga sumă. Ca atare, am solicitat ca acea sumă să fie eşalonată, astfel încât cetăţenii să poată să îşi plătească factura”.

    Articolul precedentBobby Păunescu: Dacă am recupera banii furați în 3 decenii, am acoperi datoria publică
    Articolul următorAnca Alexandrescu: „Domnul Grindeanu, aveți zilele numărate!” – Ministrul Transporturilor s-a fălit cu un șantier pustiu