Anca Alexandrescu a făcut noi dezvăluiri în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS. Aceasta a arătat șantierul din Timișoara, care este pustiu după plecarea ministrului Transportului. Sorin Grindeanu s-a lăudat cu lucrarea plină cu utilaje săptămâna trecută.

„Domnul Grindeanu, aveți zielele numărate, știu că nu vă place. Normal să visați să ajungeți șef la SRI. Nicio șansă. V-am stricat jocul.

Uitați-vă cum arată Pasajul Domnești după ce a fost inaugurat și cu care se laudă inclusiv Grindeanu.

Vedem și șantierul Timișoara. Se vede frumos filmat cu drona. Au spus: uite ce lucrare măreață, s-au lăudat. Dl Gindeanu, vă duceți în seara asta la Nuba?”, a spus Anca Alexandrescu, în emisiunea de luni, la Realitatea PLUS. 

Reamintim că șantierul noului terminal de Plecări Externe de la Aeroportul Timișoara a rămas pustiu după ce, în urmă cu o săptămână, în prezența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost marcat startul lucrărilor, iar pe șantier era plin de utilaje. 

Imagine
Imagine
Articolul precedentReglementarea pieței de energie, timp de 2 ani – Nicolae Ciucă a cerut eșalonarea facturilor care vin cu întârziere de câteva luni
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Prăbușirea uzinei care vindea tractoare pe tot mapamondul