În luna în care structura Parlamentului României s-a redefinit, site-urile de știri ale Trustului Realitatea au continuat să-și consolideze poziția de top în online-ul românesc și au reușit, și de această dată, să câștige încrederea românilor de pretutindeni. 

Informațiile complete, oferite în timp real, conținutul de calitate, harta interactivă a alegerilor parlamentare și redarea cu acuratețe a realității pe plan intern și extern au poziționat site-ul www.realitatea.net, în luna decembrie, pe locul 2 în topul site-urilor de știri din România, după alte două luni cu rezultate spectaculoase, octombrie și noiembrie, când a ocupat poziția dominantă – locul 1, la nivel național. 

Site-ul nostru, www.realitatea.net, a adunat, în luna decembrie, 9,8 milioane de cititori unici din România și de peste hotare și peste 39 de milioane de afișări. 

Cele mai citite știri din luna decembrie au fost cele legate de alegerile parlamentare.

Potrivit statisticilor, 53% dintre cititorii site-ului sunt bărbați. 

Pe lângă cititorii din România, realitatea.net a fost accesat și de un public numeros din străinătate, dovedind încrederea de care Trustul Realitatea se bucură și peste hotare. Potrivit statisticilor, după cititorii din România, în top urmează cei din Germania, Italia, Marea Britanie și Spania.

În plus, la nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna decembrie, o creștere constantă. Vă mulțumim! 

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentAplicația WhatsApp nu mai funcționează pentru milioane de utilizatori de la 1 ianuarie – Ce modele de telefoane sunt afectate
Articolul următorRegatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a ieșit definitiv din Uniunea Europeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau