Rareş Bogdan a criticat intervenția lentă a autorităților în criza facturilor din România, vineri seară, la Controversat, cu Ionela Arcanu. 

Despre criza energiei și a facturilor, Rareș Bogdan a afirmat că „ar trebui ca ANRE și Ministerul Energiei să pună presiune pe furnizori și sa angajeze mai multe persoane. Daca Hidroelectrica nu reuseste sa trimita facturile la timp mi se pare o chestiune anormală. Să treacă la angajare de oameni pentru a procesa facturile și să își primească oamenii facturile. (…) Mi se pare uneori că ANRE se mișcă prea încet”.

„Dacă nu reușim nici atât să rezolvăm, înseamnă că statul român este un stat slab. Când ai majoritate de 70 la sută, ai premier, președinte, ai Parlament, ai Guvern, ai toată forța politică, pui presiune pe jucătorii din piață și le explici foarte clar: Nu sunteți într-un stat fără câini, băieți, fie că sunteți multinatională, fie companie românească, nu uitați că nu sunteți într-un stat fără câini. Rezolvați problema , nu vă bateți joc. Faptul că o companie a greșit în ianuarie un milion de facturi și nu i s-a întâmplat nimic, decât o factură ridicolă de 20 de milioane de lei de la câțiva clienți facturați, și mi se pare că arată ineficiența unui stat care pare absolut ridicol în zona de energie”, a mai declarat Rareș Bogdan, la Controversat.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDepozitele de gaz din România au depășit cota de umplere de 90%. Mesajul premierului Ciucă pentru români
Articolul următorRareș Bogdan: „Creșterea pensiilor trebuie să fie cu inflația sau cât mai mare” – Cu cât se majorează din 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau