Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că grupul parlamentar social-democrat îl propune pe fratele lui Paul Stănescu, Alexandru, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie. Ciolacu a explicat că în această nominalizare a contat foarte mult faptul că Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care n-au mai prins locuri pe listele de la alegerile parlamentare.

”Aceasta este propunerea noastră. Este un fost parlamentar, mi se pare că două mandate, a fost şi preşedinte de comisie. A fost şi la comisia de agricultură”, a spus Ciolacu. Ciolacu a mai spus: ”A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”.

Întrebat dacă pe acest criteriu al recompensării vor mai fi numiți și alți foști parlamentari în funcții de conducere din agenţii, Marcel Ciolacu a precizat că este vorba și de experiență.

În prezent, director al ANRE este tot un social-democrat, Dumitru Chiriță, numit în vremea lui Liviu Dragnea. Despre acesta s-a scris că nu are studii superioare în domeniul pe care-l gestionează, fiind electrician și absolvent al unei facultăți particule de drept. 

Recent, Paul Stănescu, fost secretar general al PSD în perioada Liviu Dragnea, a fost numit secretar general al Guvernului
Articolul precedentSOLUȚIA Bruxelles pentru criza energetică: Statele UE vor cumpăra, la comun, gaze naturale – Când se anunță oficial
Articolul următorIonuț Stroe, purtător de cuvânt PNL: „Încercăm să asigurăm plasa socială, dar nu trebuie aruncat în aer deficitul pe 2022”