Banca Comercială Română nu va mai permite accesul clienților în sediile agențiilor decât dacă și-au făcut programare telefonică. Măsura intră în vigoare de luni, 19 octombrie și este valabilă la nivelul întregii rețele teritoriale, a comunicat banca.

Măsura este una temporară și a fost accelerată de escaladarea, la nivel național, a ratei de cazuri de infectare cu COVID-19, precum și de apropierea sezonului rece, situație în care, dacă se formează cozi la intrare, oamenii ar fi nevoiți să aștepte în frig.

BCR a experimentat deja, cu succes, sistemul programărilor prin telefon, într-un program pilot implementat în 12 agenții din țară, de la declanșarea pandemiei și impunerea stării de urgență.

Fiecare agenție va beneficia de un număr de telefon dedicat, unde orice client va putea face o programare. Detaliile și numerele de telefon vor fi disponibile pe pagina de web, www.bcr.ro, la call-centerul băncii și la sediul fiecărei sucursale.

Pe de altă parte, BCR încurajează și recomandă folosirea platformei digitale, care a înregistrat o creștere cu 130%, ca volum al tranzacțiilor, în primele șase luni din 2020 comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut. Și numărul utilizatorilor a crescut cu 70% în perioada analizaă, potrivit comunicatului BCR.

 

Articolul precedentJumătate din angajații TAROM, trimiși în șomaj tehnic, restul au salariul redus
Articolul următorBugetul alocat pentru cumpărarea tabletelor școlare, suplimentat cu 50 de milioane de euro