Profilul celor mai căutați angajați poate fi descris ca acela al unei persoane orientate spre rezultate, cu ințiativă, adaptabilă, organizată, flexibilă, care acceptă schimbarea, este hard worker și un bun comunicator, arată evaluările realizate de Thomas România.

Pozițiile pentru care angajatorii români și-au dorit cel mai mult să facă evaluări au fost cele de Sales Manager, Program Manager, Team Leader și Project Manager.

Frecvența factorilor de personalitate în profilele angajaților

Conformitatea este factorul comportamental cel mai frecvent întâlnit în rândul angajaților români, la nivelul anului 2017, potrivit evaluărilor efectuate prin intermediul instrumentelor Thomas. Procentual, frecvența factorilor de comportament regăsită în profilele realizate de consultanții din România ai companiei este următoarea:
36.9% – Conformitate
26.7% – Influență
19.8 % – Dominanță
17.4 % – Stabilitate

Caracteristicile considerate de angajați ca fiind un punct tare în activitatea profesională sunt:
72.5% – Conformitate
55.1% – Stabilitate
50.5 % – Influență
48.6% – Dominanță

În luna noiembrie, Oradea devine capitala europeană a HR-ului

În perioada 22-23 noiembrie 2018, se va desfășura, la Oradea, Conferința Internațională Thomas – Innovation in People Management, eveniment aniversar găzduit de Hotel Ramada Oradea și prilejuit de împlinirea a 20 de ani de Thomas International în România.

Experți internaționali și lideri ai mediului de afaceri românesc vor împărtăși cu cei 200 de participanți din țară și din străinătate informații privind cele mai recente tendințe și soluții care asigură succesul în managementul forței de muncă. Printre subiectele dezbătute se vor afla integrarea Big Data în HR, era digitală în management, managementul frustrării și al lucrului sub presiune, cum aduci inovația în companie prin implicarea oamenilor ș.a.

“Am decis să dedicăm aniversării a 20 de ani de prezență a Thomas International în România prima Conferința Internațională Thomas – Inovare în Conducerea Oamenilor, pentru a le mulțumi partenerilor noștri dar și pentru a marca o etapă de maturizare a managementului resurselor umane în România, generată inclusiv de efortul comun al liderilor care vor fi prezenți la Oradea. Avem clienți care însoțesc orice proces important din compania lor de evaluările Thomas: recrutarea pentru o poziție importantă, retenția talentelor, managementul unei situații de criză sau de schimbare. Aleg să ia decizii bazate pe profile comportamentale  pentru că le oferă o perspectivă obiectivă a contextului dat. Fiecare om performează diferit în funcție de situație și de trăsăturile lui unice de personalitate și credem că am ajuns în România la rafinamentul necesar pentru a ne asuma acest lucru, ca lideri, și a înțelege necesitatea de a avea utiliza instrumentele care să ne ofere explicații și soluții obiective”.  – Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas România

Participanții așteptați la Conferința Internațională Thomas, antreprenori, manageri de top, specialiști HR, consultanți și traineri, provin din mari companii naționale și internaționale, din domeniul IT, producție și servicii. Printre speakerii pregătiți să aducă la Oradea concepte de ultimă oră vehiculate în plan european cu privire la domeniul HR se numără Per Falck, Founder & CEO, Thomas International Sweden, Eduard Lopez, General Manager, Teknia Oradea, Adrian Cioroianu, antreprenor și fondator AC Knowledge, Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas România, Gabriela Zancu, HR Manager and Learning&Development Manager Autoliv, Cristian Giuglea Director Talent Management Veoneer.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și rezultatele unui studiu dedicat caracteristicilor femeilor de afaceri care dețin poziții de lideri, realizat la nivelul a șase țări din Europa.

Thomas România în cifre
420 parteneri în România
Cel mai vechi client (client și astăzi)  – din 1999
Cel mai nou client – octombrie 2018
520 de utilizatori activi acreditați

Articolul precedentIsarescu: Salariile trebuie corelate cu productivitatea, nu crescute de politicieni
Articolul următorVâlcov și Crețu, contre pe Facebook în timp ce spitalele sunt în…suferință

Comments are closed.