Noaptea lăutar, ziua director la dezvoltarea CFR. Cătălin Ipate este de ceva timp în consiliul de conducere al căilor ferate. Din 2014, însă, acesta deține o firmă pentru activități artistice, așa cum spune codul CAEN cu care este înregistrată. Pe Facebook, Cătălin Ipate spune că este DJ. 

În ultimii nouă ani, Cătălin Ipate s-a ocupat cu organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente festive. Toate cu fast, așa cum se poate observa și din fotografiile postate pe conturile sale de socializare, potrivit Realitatea Plus.

Ipate lucrează de mulți ani pentru CFR. În acest moment, acesta este director de dezvoltare a căilor ferate române, unde trebuie să facă proiectele importante de infrastructură.

Club Feroviar scrie că, pe vremea când era șef la electrificare, nu a putut fi găsit să rezolve o problemă pentru că era DJ la o nuntă. Potrivit acelorași jurnaliști, Ipate era poreclit „lăutarul” de către colegi.

Cătălin Ipate a fost contactat de Realitatea PLUS și nu a oferit un punct de vedere pe acestui subiect. 

Articolul precedent„Cam 70% dintre imobilele din România, în cazul în care se prăbușesc, oamenii rămân cu buza umflată pentru că nu au asigurare” – Cine face declarația șocantă
Articolul următorFermierii români, apel disperat: Opriți importurile de lapte din Ucraina! Risc major de faliment