Policolor se relocheză printr-o invesție într-o nouă fabrică

Compania Policolor S.A., unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, investește 5,4 milioane euro într-o nouă fabrică în București, pe un teren de 2,5 hectare.

În noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum și produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.).

”Investim în proiecte pe termen lung, în calitate și în echipa noastră. Noua fabrică Policolor vine ca un pas firesc în această linie: va crea un spațiu mai generos pentru dezvoltare și inovație prin crearea unor noi laboratoare de cercetare și ne va ajuta la diversificarea portofoliului de produse și branduri. Ne dorim ca atât în zona de producție, cât și în cea de distribuție să avem la dispoziție cele mai bune și cele mai rapide soluții”, a declarat David Jordan, CEO Policolor – Orgachim.

Noua fabrică Policolor va fi amplasată în vestul Capitalei.

Compania estimează că lucrările vor fi încheiate în aprilie 2019, moment din care producția va putea începe.

Între facilitățile noului amplasament este proiectat și un depozit nou, modern echipat, desfășurat pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați.

Policolor este unul din cele mai vechi branduri românești. În 1997 fabrica este privatizată, prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni de către Fondul Român de Investiții, împreună cu Romanian American Enterprise Fund. Peste un an, Policolor achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al Orgachim JSC, cel mai mare producător de lacuri și vopsele din Bulgaria.

­­­

 

Articolul precedentLibra Bank, creștere a profitului de 160% față de anul trecut
Articolul următorCluj, orașul cu cele mai scumpe apartamente. Surclasează Bucureștiul

Comments are closed.