Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că subiectul demiterii ministrului Energiei, Virgil Popescu, nu se regăsește pe agenda liberalilor. Stroe a precizat că partidul său nu va intra cu PSD într-o polemică pe rețelele de socializare. Reacția a venit după ce pe pagina oficială de Facebook a social-democraților a fost postat un atac al deputatului Mihai Weber la adresa lui Popescu, pe care l-a acuzat că este „incompetent”. 

„Nu ne certăm cu absolut nimeni de la PSD pe Facebook, noi preferăm să discutăm instituțional, în ședințele Coaliției. Nu vreau să comentez declarațiile colegului de la PSD (Mihai Weber, cel care a solicitat demiterea lui Virgil Popescu – N.R.). (…) În PNL nu există acest subiect, demiterea lui Virgil Popescu. Lucrurile acestea se pot comunica în cadrul Coaliției, premierul are apanajul rectificărilor si a transmis că-și dorește guvernare si soluții practice,” a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, în direct la Realitatea Plus.

STROE: SĂ RENUNȚĂM LA INSINUĂRILE  CĂ AR EXISTA O PARTE BUNĂ ȘI UNA REA A GUVERNULUI

„Este o țintă falsă Virgil Popescu, când vorbim de rezolvarea crizei din energie si regret că unii au această strategie de a insinua că  Guvernul merge doar cu o jumătate bună. Deciziile pe care le-am luat le-am luat in comun, le reamintesc acestor colegi din PSD că decizia compensării aparține Coaliției, măsurile pe care le vom lua aparțin tot Coaliției, nu unuia sau altuia dintre partide.”

Reacția lui Ionuț Stroe a venit după ce pe pagina oficială de Facebook a social-democraților a fost postat, marți dimineață, un atac al deputatului Mihai Weber la adresa lui Virgil Popescu, pe care l-a acuzat că este „incompetent”.

Articolul precedentPSD, atac dur la ministrul Energiei: Românii nu pot duce la nesfârșit povara incompetenței lui Virgil Popescu
Articolul următorSchimbări majore la Pilonul 2, după prăbușirea randamentelor – Se înmulțesc banii de la pensii