Ludovic Orban, Raluca Turcan, Florin Catu

„În mare, echipa rămâne aceeași. (…) Nu aș da acum detalii, pentru că nu e numai decizia mea, este decizia organismului de conducere al PNL. (…) Lucrurile sunt bune, pentru că noi rămânem în funcție”, a declarat Orban la un post TV.

Întrebat dacă va schimba vreun ministru, premierul desemnat a răspuns că nu, nu are această intenție.

Guvernul nu va putea trece în Parlament decât dacă este votat de parlamentarii PSD, a explicat liderul liberalilor. „Dacă este votat de parlamentarii PSD înseamnă că parlamentarii PSD, prin votul pe care îl dau, vor spune: suntem de acord cu programul de guvernare, suntem de acord cu componența guvernului, suntem de acord ca guvernul să fie guvern PNL, ca PNL să guverneze România, suntem de acord să nu mai facem opoziție, că noi am învestit guvernul. Nu vă dați seama că sunt ridicoli? Nu-i mai spală 7 ape după o asemenea ispravă”, a adăugat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat că va trimite luni Parlemtnului programul de guvernare reactualizat și lista propunerilor de miniștri. Anterior, liberalii vor avea o ședință în care vor aproba programul de guvernare.

Articolul precedentDobânda-cheie rămâne la 2,50%, după 13 ședințe de politcă monetară
Articolul următorMugur Isărescu dezamorsează bomba: Împrumuturile de piața externă, dovadă de responsabilitate