Oracle începe anul fiscal 2019 cu venituri de 9,2 miliarde dolari

Compania Oracle a început anul fiscal 2019 cu o creștere a veniturilor de 1%, până la 9,2 miliarde dolari, principalul motor fiind încasările din serviciile cloud.

”Veniturile totale înregistrate au fost de USD 9,2 miliarde, în creștere cu 1% în moneda americă și cu 2% mai mult în valute constante, comparativ cu trimestrul 1 din anul fiscal anterior”, arată un comunicat remis, joi, de companie, redacției Realitatea Financiară.

Veniturile din Cloud Services, Licence Support și Cloud License precum și din On-Premise License au crescut cu 2% ajungând la 7,5 miliarde dolari.

Veniturile GAAP per acțiune au crescut cu 13%, la 0,57 dolari, în timp ce veniturile non-GAAP per acțiune au crescut cu 18%, la 0,71 dolari.

„Am început excelent în primul trimestru, cu veniturile non-GAAP per acțiune crescând cu 19% în valute constante. Această rată puternică a câștigurilor per acțiune îmi dau speranță că vom duce la bun sfârșit încă un an fiscal cu o creștere de două cifre a veniturilor non-GAAP per acțiune”, a declarant Safra Catz, CEO Oracle.

Articolul precedentModificările la Legea Ofshore riscă să creeze un zombi legislativ
Articolul următorFără muncitori, construcțiile au paralizat. „Vom continua să scădem”

Comments are closed.