Cristian Socol, şeful departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că se retrage și începe „un nou capitol”. 

 

„The end. 14 ani. Contributie Programe guvernare 2008, 2012, 2016. Programe prezidentiale 2009, 2014. Programe europarlamentare 2009, 2014, 2019. Sute de propuneri de politici publice fundamentate. Viziune pentru dezvoltare. Succes, esec, lectii. Stânga a ridicat România. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Cristian Socol pe pagina sa de Facebook.

Într-o reacție ulterioară la știrile apărute în presă, Socol precizează că i s a propus să meargă consilier de stat si a refuzat.

Anunțul lui Socol vine la două zile după ce premierul Viorica Dăncilă l-a angajat pe post de consilier economic în cadrul Cancelariei pe Dan Matei, director general în Ministerul Finanțelor.

Socol este economist, predă la Academia de Studii Economice din Bucureşti și a fost ideologul economic al PSD, lucrând alături de Darius Vâlcov la programul de guvernare.

La întrebarea malițioasă a unui comentator „V-au înlăturat securicii?”, Socol a răspuns: „Nu am nicio treabă cu asta”.

Articolul precedentPeste 7.000 de contracte semnate în programul Start-Up Nation
Articolul următorGigantul bancar cu afaceri și în România ar putea tăia 20.000 de posturi