Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a dat asigurări miercuri că preţul gigacaloriei pentru locuitorii Capitalei nu va creşte şi a precizat că dacă va apărea o diferenţă faţă de iarna trecută, aceasta va fi suportată de Primărie.

„Sunt două preţuri ale gigacaloriei. Unul este preţul total, care înseamnă producţie, transport, distribuţie. Acest preţ, în acest moment, este stabilit de ANRE până la 31 octombrie şi începând de la 1 noiembrie o să fie anunţat de ANRE cu câteva zile înainte, deci, la sfârşit de octombrie, o să avem preţul total iarna asta până la sfârşit de martie.

În momentul ăsta, octombrie, din 860 de lei gigacaloria, bucureştenii plătesc 350, Primăria 510, preţul total, cei 860 acum, o să fie stabilit de ANRE. Bucureştenii să nu se aştepte la creşteri în ceea ce priveşte partea pe care o plătesc ei (…). Dacă va apărea o diferenţă, o va suporta Primăria, afirmat Nicuşor Dan, care a verificat stadiul lucrărilor în Prelungirea Ghencea, citat de Agerpres.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMajorarea PENSIILOR: Marius Budăi: „Am propus o majorare de cel puțin 10%”
Articolul următorGazele naturale s-au scumpit peste 70 la sută în ultimul an, iar energia electrică cu aproape 25 de sută – Date oficiale INS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau