Virgil Popescu a transmis prin intermediul unei rețele de socializare un mesaj pentru toți minerii din România. Ministrul liberal s-a aflat în vizită în Valea Jiului alături de premierul Orban și de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

 Virgil Popescu, pe Facebook: Celebrăm astăzi Ziua Minerului. La mulți ani, tuturor minerilor din România, care prin eforturile lor s-au asigurat de-a lungul anilor să avem parte de resurse energetice și neenergetice, atât de importante pentru viața de zi cu zi. NOROC BUN! Alături de premierul Ludovic Orban și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, suntem în vizită în Valea Jiului, o zonă care are parte de atenția noastră. Cu această ocazie i-am comemorat pe eroii mineri care au murit în timpul grevei din 1929. Totodată, i-am comemorat pe toți cei care și-au pierdut viața în minele din Valea Jiului.

Articolul precedentOrdonanța cu ajutoarele de stat de 1 miliard de euro pentru mediul de afaceri, publicată în Monitorul oficial.
Articolul următorStudiu: Industria hotelieră din România, cea mai afectată din UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau