Contextul geopolitic oferă României posibilitatea de a dezvolta parteneriate cu jucătorii din industria mondială de apărare pentru a atrage investiţii importante în ţară, a declarat, luni, ministrul Economiei Florin Spătaru.

„Am participat astăzi alături de premierului României, Nicolae-Ionel Ciucă, la o întâlnire cu Raymond Piselli, vicepreședintele pentru afaceri internaționale al companiei Lockheed Martin, pentru a analiza evoluția situației de securitate din regiune. Contextul geopolitic oferă României posibilitatea de a dezvolta parteneriate cu jucătorii din industria mondială de apărare pentru a atrage investiții importante în țară”, a declarat Florin Spătaru, potrivit unui comunicat.

Totodată, în cadrul întrevederii de la Palatul Victoria s-a discutat și despre participarea companiei Lockheed Martin la expoziția Black Sea Defense & Aerospace 2022 (BSDA), unde urmează să fie prezentat un simulator pentru aeronava de generația a V-a F-35 Lightning II.

Ministrul Florin Spătaru a transmis un semnal de susținere a proiectelor ce pot contribui la revitalizarea industriei naționale de apărare.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentRusia scoate Moskvich de la naftalină, după plecarea Renault
Articolul următorProiectul Legii offshore, dezbătut în comisiile de buget și industrii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau