Ministrul Economiei, Florin Spătaru, este de părere că doar producând în România vom scăpa de criza dependenței de importuri. 

Spătaru a anunțat că ministerul de resort a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru schema de ajutor de stat privind acordarea de granturi pentru investiții destinate industriei prelucrătoare.

,,Doar producând în România vom scăpa de criza dependenței de importuri. Banii românilor trebuie folosiți în beneficiul economiei româneşti. Pentru prima dată în 30 de ani, Ministerul Economiei dedică o schemă de ajutor de stat industriei prelucrătoare. 300 de milioane de euro pot fi accesate de la 1 septembrie 2022, pentru următorii doi ani, de firmele care vor îndeplini criteriile de eligibilitate publicate astăzi pe site-ul ministerului”.

Ministerul Economiei a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru schema de ajutor de stat privind acordarea de granturi pentru investiții destinate industriei prelucrătoare.

Ghidul poate fi consultat aici:

http://www.economie.gov.ro/florin-spataru-doar-producand..

Articolul precedentConsiliul Concurenței a publicat prețurile carburanților în marile benzinării. Ce s-a întâmplat în ultima lună
Articolul următorComisarii ANPC au propus închiderea a cinci supermarketuri din sudul litoralului. Val de nereguli