Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a transmis, luni, că liberalizarea pieței de energiei de la 1 ianuarie 2021 le va aduce românilor facturi la energie mai mici cu 1 ban/kWh.

”Vești bune pentru români! Hidroelectrica a anunțat azi că va reduce prețul la energia electrică. Facturi mai mici la energia electrică!
Îi felicit pe cei de la Hidroelectrica care au făcut un nou pas, se manifestă activ pe piața de furnizare și au venit cu o ofertă bună pentru români. Odată cu liberalizarea pieței de energie, de la 1 ianuarie 2021, pentru energia activă livrată consumatorilor casnici prețul se va reduce de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor.
Clienții au garanția că prețurile sunt fixe și beneficiază în continuare de termene de plată relaxate – 45 de zile de la emiterea facturii. Acțiunea este ca urmare a strategiei companiei de a-și crește numărul de clienți pe zona de furnizare odată cu liberalizarea completă a pieței de energie.
Da, facturi mai mici pentru români! Îi îndemn pe români să verifice cu atenție și dacă este cazul să schimbe furnizorul de energie electrică, pentru ca toți să înțeleagă că nu pot păstra un monopol al prețurilor mari”, a anunțat Virgil Popescu.
 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentVânzările online de alimente au crescut la nivel mondial cu până la 400% de la începutul pandemiei
Articolul următorPiaţa auto din România, în scădere cu 26,2% la 11 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau