Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat joi din funcție. La scurt timp, într-un comunicat sec, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că guvernul își menține angajamentele de a asigura standardele de integritate și profesionalism.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunțat că demisionează din postul guvernamental, după ce DNA a anunțat, joi, că a deschis dosar penal împotriva sa, pentru abuz în serviciu. 

La scurt timp, într-un comunicat sec, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că guvernul își menține angajamentele de a asigura standardele de integritate și profesionalism.

”Guvernul României își menține angajamentele de a asigura standardele de integritate și profesionalism necesare bunei funcționări a Executivului”, a transmis Nicolae Ciucă.

Șeful DNA, Crin Bologa, a cerut joi Camerei Deputaților să ridice imunitatea unui deputat, în prezent ministru, acuzat de abuz în serviciu prin presupusa trucare a unui concurs de angajare. 

Adrian Chesnoiu a fost în perioada 2005 – 2011 ofițer al serviciului de informații al Poliției.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentSorin Grindeanu: Licitaţia pentru autostrada Timişoara – Moraviţa va fi lansată în primăvara anului viitor
Articolul următorMoldova și Ucraina au fost desemnate oficial țări candidate pentru aderarea la UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau