Conducerea companiei Kaufland a luat decizia de a oferi un bonus de 1,6 milioane de euro pentru angajatii din Romania din magazine si depozite prin introducerea la plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne.

,,Sunt deosebit de recunoscator echipelor noastre, in aceste zile de grea incercare pentru o lume intreaga. Sunt mandru de implicarea colegilor mei si le multumesc pentru eforturile iesite din comun, unele dintre ele care poate nu se vad cu ochiul liber. Intelegem rolul pe care il avem in aceasta perioada si vom continua sa fim alaturi de echipele noastre din linia intai cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, declara Marco Hößl, CEO Kaufland Romania.

Din dorinta de a proteja angajatii mai vulnerabili, compania a luat hotararea ca persoanele cu varsta de peste 65 de ani si gravidele sa intre in concediu platit, daca doresc.

In magazine, Kaufland a introdus masuri suplimentare de protectie a angajatilor, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protectie, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, manusi de unica folosinta, dezinfectarea frecventa a tuturor spatiilor comune si obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distantei de siguranta, signalistica ce promoveaza mesajele de preventie si derularea unei campanii de responsabilizare a clientilor la cumparaturi.

Articolul precedentVoucherele de vacanta se prelungesc in contextul coronavirusului
Articolul următorTrust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea