Premierul Ludovic Orban a declarat, într-o vizită la Constanța, joi, că nu are în intenție să pună noi restricții deși numărul de cazuri noi a atins un nou record la cel mai recent bilanț.

”A crescut procentul celor care nu cred în bazaconniile unor ciudați. A existat într-adevăr, o situație care nu ne-a permis să ținem sub control epidemia. Luăm toate măsurile. Am intensificat la maximum instituțiile de control și pe cei care nu respectă regulile să-i amendeze politicos. Deocamdată s-a dispus carantinarea a două localități.

Ne gândim la toate mijloacele posibile ca să limităm răspândirea virusului. Nu vrem să ajungem la noi restricții, nu vrem să luăm nicio măsură care să afecteze viața oamenilor și care să aibă efecte negative asupra economiei. Asta depinde de creșterea numărului de români care să respecte regulile de protecție sanitară, este fundamental! Cu cât numărul celor care respectă regulile de protecție sanitară e mai mare, riscul de răspândire scade”, a declarat Ludovic Orban.

Articolul precedentBNR: Soldul creditului neguvernamental a crescut în iunie 2020 cu 0,4%
Articolul următorAngajații sănătoși din companiile a căror activitate e suspendată din cauza COVID primesc șomaj tehnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau