În weekend debutează programul ” Litoralul pentru Toți”, o șansă pentru numeroși români de a petrece o vacanță ieftină la malul Marii Negre. Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc, 54 de hoteluri din toate stațiunile participa la program și pun la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare.

Românii care merg în stațiunile romanești de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin programul „Litoralul pentru toți”, aflat la a 38-a ediție și lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte.pentru 2 persoane.

La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte .

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

Programul „Litoralul pentru Toți” se află la a 38-a ediție și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toți” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Articolul precedentPetrișor Peiu: Redresare și reziliență sau îndatorare excesivă
Articolul următorEstimare INS: Economia a crescut în primul trimestru cu 2,8%, peste așteptările specialiștilor